TRADITIONEEL PARKET EN MULTIPLANKEN

Traditioneel Parket

Parketvloeren zijn niet zomaar een keuze; ze zijn een levenslange investering in comfort en stijl. Door hun natuurlijke samenstelling hebben parketvloeren een intrinsieke isolerende werking, waardoor uw voeten altijd een warm en behaaglijk gevoel ervaren, ongeacht het seizoen.

De ware charme van een parketvloer zit echter in de afwerking. Deze bepaalt de unieke esthetiek en uitstraling van de vloer. Wij bieden diverse afwerkingsmogelijkheden, zoals beitsen gecombineerd met oliën, lakken of speciale kleurolie, waardoor u volledige controle heeft over het uiteindelijke uiterlijk.

Voor de liefhebbers van traditioneel vakmanschap is er het tapis parket. Deze vloeren stralen authenticiteit en elegantie uit, mede dankzij de ambachtelijke legmethode. Het resultaat? Een tijdloze vloer die generaties lang meegaat en waarvan de schoonheid nooit vervaagt. Tapisvloeren worden door ons team vakkundig verlijmd en gespijkerd op een stevige ondervloer, zoals spaanplaat of mozaïek. Deze methode versterkt hun authentieke uitstraling en duurzaamheid.

Multiplanken

Multiplanken vertegenwoordigen het perfecte samenspel tussen traditioneel vakmanschap en moderne technologie. Deze vloeren zijn zorgvuldig geconstrueerd met een robuuste multiplex onderlaag, gecomplementeerd door een prachtige toplaag van echt parket. Dit ontwerp garandeert niet alleen duurzaamheid, maar geeft ook de authentieke schoonheid en warmte van natuurlijk hout weer.

Bij het installeren van deze vloeren gaan wij altijd een stap verder om een superieure ervaring te garanderen. In de regel verlijmen wij de multiplanken direct op de ondervloer. Dit heeft meerdere voordelen: het minimaliseert contactgeluid, waardoor uw ruimte rustiger aanvoelt, en het beperkt de natuurlijke werking van de planken, wat bijdraagt aan de levensduur van uw vloer.

Verouderde Vloeren

Verouderde vloeren combineren de charme van het verleden met de kwaliteit van het heden. Of u nu de voorkeur geeft aan traditioneel parket of de veelzijdigheid van multiplanken, deze vloeren brengen een stukje geschiedenis in uw huis. Elk stuk hout ondergaat een zorgvuldig proces bij onze leveranciers: ze worden vooraf getrommeld, geborsteld of zelfs fijn bezaagd. Dit zorgvuldige ambacht zorgt ervoor dat elke plank een authentiek, geleefd uiterlijk krijgt, alsof het al generaties lang deel uitmaakt van een geliefd thuis.

Een van de onderscheidende voordelen van deze vloeren is hun praktische esthetiek. Dankzij hun verouderde uiterlijk zullen kleine beschadigingen of slijtage, die onvermijdelijk zijn bij dagelijks gebruik, veel minder opvallend zijn. Dit maakt ze ideaal voor drukke huishoudens, met huisdieren of ruimtes met veel verkeer.

Beleef de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van onze verouderde vloeren, en voeg een vleugje geschiedenis toe aan uw hedendaagse woonruimte.

Wilt u meer weten over onze verouderde vloeren, parket of multiplanken? Neem contact met ons op.