ONTDEK ONZE PVC VLOEREN

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn de perfecte samensmelting van esthetiek en functionaliteit. Deze kunststof vloeren zijn ontworpen met het oog op het nabootsen van de natuurlijke schoonheid van een traditionele parketvloer, maar zonder het bijbehorende onderhoud en de kosten. Ze zijn een uitstekende keuze voor moderne huishoudens die op zoek zijn naar zowel stijl als gebruiksgemak.

Een van de vele voordelen van PVC vloeren is de installatieoptie. Ze zijn leverbaar met een handig clicksysteem, waardoor doe-het-zelvers de mogelijkheid hebben om de vloer zelf te leggen. Daarnaast bieden we ook stroken van 2,5 mm aan, die door ons team van vakkundige professionals worden geïnstalleerd. Voordat we de vloer plaatsen, zorgen we voor een perfect geëgaliseerde ondervloer. Dit garandeert niet alleen een soepele installatie, maar ook een vloeroppervlak dat er naadloos en verfijnd uitziet.

Wat betreft design zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan hout- en tegelmotieven, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden afgestemd op elke interieurstijl. Bovendien zijn ze ontzettend onderhoudsvriendelijk en gebouwd om lang mee te gaan. Dit maakt ze tot een duurzame vloeroplossing die zowel de uitstraling als het gevoel van echt hout of steen biedt, maar met de voordelen van moderne technologie.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

ONTDEK ONZE LAMINAAT VLOEREN

Laminaat Vloeren

Laminaatvloeren hebben zich door de jaren heen bewezen als een favoriete keuze voor velen. Deze bekende vloeroplossing bestaat uit robuuste planken met een geavanceerd clicksysteem. Wat ze echt uniek maakt, is de realistische fotoprint van hout of tegels die ze dragen, afgetopt met een duurzame melamine toplaag. Dit biedt niet alleen een authentieke uitstraling, maar ook een slijtvast oppervlak dat bestand is tegen dagelijkse uitdagingen.

We zijn trots om samen te werken met gerenommeerde merken zoals Meister. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten de allernieuwste innovaties in laminaatvloeren aan te bieden, waaronder de verfijnde collecties LINDURA en NADURA. Deze collecties belichamen het summum van design en duurzaamheid.

We zijn trots om samen te werken met diverse
gerenommeerde merken, welke ons in staat stellen om de nieuwste innovaties in
laminaatvloeren aan te kunnen bieden.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.